Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

 

in short

El Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC), recollint la tradició museística en arqueologia des de principi de segle, és fruit de la Llei de museus aprovada el 1990.
Museu d'Arqueologia de Catalunya
© Museu d'Arqueologia de Catalunya Barcelona
Logo: Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

in detail

Com a Museu Nacional, el seu objectiu és conservar, investigar i difondre els vestigis arqueològics que il·lustren l’evolució històrica, des de la prehistòria a l’època medieval.

El MAC és un museu en xarxa format per diverses seus i jaciments. Actualment, el formen els museus arqueològics de Barcelona i Girona, la ciutat grecoromana d’Empúries, el conjunt històric d’Olèrdola, el jaciment ibèric d’Ullastret, el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC) i els poblats ibèrics de Molí d’Espígol (Tornabous), Castell (Palamós), Coll del Moro (Gandesa) i Castellet de Banyoles (Tivissa), juntament amb el jaciment prehistòric de la Roca dels Moros (El Cogul) i la ciutat romana de Iesso (Guissona).
MAC Barcelona
Admission
3,00 / 2,10 EUR
The museum on google maps:

keywords

archaeology, history, sculpture, ancient worlds, prehistory, castles, palaces & gardens, molí d’espígol, tornabous, castell, palamós, coll del moro, gandesa, castellet de banyoles, tivissa, juntament amb, jaciment prehistòric, roca dels moros, el cogul, ciutat romana de iesso, guissona

Visitor entrance

MAC Barcelona
Passeig de Santa Madrona, 39-41
08038 Barcelona
Spain
view on a map

Opening Times

Sun
10:00 - 14:30
Mon
-
Tue
09:30 - 19:00
Wed
09:30 - 19:00
Thu
09:30 - 19:00
Fri
09:30 - 19:00
Sat
09:30 - 19:00

euromuse.net - The exhibition portal for Europe