Nairy Baghramian - SÅ LÆNGE DET VARER

07.12.2017 - 02.04.2018

in short

Kunstneren Nairy Baghramian har skabt et værk særligt til x-rummet på SMK. Et stort skulpturelt værk i mælkede, semi-transparente former, der balancerer på høje, skinnende ben.

© SMK

Visitor entrance

Statens Museum for Kunst
Sølvgade 48-50
1307 Copenhagen
Denmark 

Detailed information about the museum on euromuse.net

Statens Museum for Kunst

in detail

Oplev udstillingen SÅ LÆNGE DET VARER* i x-rummet på SMK – et helt nyt projekt af den internationalt anerkendte, tyske kunstner Nairy Baghramian.

Inspireret af en ikonisk gitterkonstruktion fra udstillingsstedet The Renaissance Society på University of Chicago, har kunstneren produceret en installation særligt til SMK.


Fra solid, bærende loftskonstruktion til blødt, skrøbeligt værk
I forbindelse med en renovering af The Renaissance Society i 1979 tegnede arkitekten John Vinci det markante loftsgitterværk til den store udstillingssal.

I dag er konstruktionen taget ned, og Nairy Baghramian har fået et stykke af gitterværket, som hun har rekonstrueret i træ og afstøbt i silikone. Hvad der oprindeligt var en solid, bærende gitterkonstruktion i metal, er nu transformeret til bløde former, der skrøbeligt balancerer på spinkle ben.Med på udstillingen SÅ LÆNGE DET VARER* er også et fotoværk af Nairy Baghramian. Værket viser hende selv, der drikker af konceptkunstneren Michael Ashers granitskulptur Uden titel fra 1991 i parken ved University of California San Diego.

Granitskulpturen, der fungerer som drikkefontæne for de studerende på campus, er en eksakt kopi af de standard-fontæner i metal, som ses overalt i officielle bygninger i USA.
Admission
Free admission to the museum's permanent exhibitions and selected special exhibitions
The exhibition venue on google maps:

Opening Times

Sun
10:00 - 17:00
Mon
-
Tue
10:00 - 17:00
Wed
10:00 - 20:00
Thu
10:00 - 17:00
Fri
10:00 - 17:00
Sat
10:00 - 17:00

euromuse.net - The exhibition portal for Europe