Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

 

in Kürze

El Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC), recollint la tradició museística en arqueologia des de principi de segle, és fruit de la Llei de museus aprovada el 1990.
Museu d'Arqueologia de Catalunya
© Museu d'Arqueologia de Catalunya Barcelona
Logo: Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

Museu d'Arqueologia de Catalunya, Seu Barcelona

im Detail

Com a Museu Nacional, el seu objectiu és conservar, investigar i difondre els vestigis arqueològics que il·lustren l’evolució històrica, des de la prehistòria a l’època medieval.

El MAC és un museu en xarxa format per diverses seus i jaciments. Actualment, el formen els museus arqueològics de Barcelona i Girona, la ciutat grecoromana d’Empúries, el conjunt històric d’Olèrdola, el jaciment ibèric d’Ullastret, el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC) i els poblats ibèrics de Molí d’Espígol (Tornabous), Castell (Palamós), Coll del Moro (Gandesa) i Castellet de Banyoles (Tivissa), juntament amb el jaciment prehistòric de la Roca dels Moros (El Cogul) i la ciutat romana de Iesso (Guissona).
MAC Barcelona
Eintritt
3,00 / 2,10 EUR
Das Museum auf Google-Maps:

Schlagworte

Archäologie, Geschichte, Skulptur, Antike, Vor- und Frühgeschichte, Schlösser & Gärten, molí d’espígol, tornabous, castell, palamós, coll del moro, gandesa, castellet de banyoles, tivissa, juntament amb, jaciment prehistòric, roca dels moros, el cogul, ciutat romana de iesso, guissona

Besuchereingang

MAC Barcelona
Passeig de Santa Madrona, 39-41
08038 Barcelona
Spanien
auf Karte anzeigen

Öffnungszeiten

So
10:00 - 14:30
Mo
-
Di
09:30 - 19:00
Mi
09:30 - 19:00
Do
09:30 - 19:00
Fr
09:30 - 19:00
Sa
09:30 - 19:00

euromuse.net - Das Ausstellungsportal für Europa